Agrolink d.o.o. osnovan je maja 2001. godine kao preduzeće čija je osnovna delatnost rad sa preparatima za zaštitu bilja (pesticidi).
Kao nukleus tokom 2001. godine imao je registrovanih par aktivnih materija, da bi danas imao lepezu od 20 registrovanih preparata u uspešnoj agro primeni, kao i lepezu od 25 aktivnih materija. Plasman se obavlja kroz direktnu veleprodaju kupcima.

Tokom 2003. godine počeo je trgovinu sa slikarskim materijalom, uvozi ekskluzivne materijale fabrike ZHK, St. Peterburg, iz ruske federacije.

Narednih godina u plasman su uključena sirova lanena i preparirana platna, kao i preparirana pamučna platna. Ona se prodaju kako na dužni metar, u rolnama, tako i formatirana-zategnuta na blind ram, čiju dimenziju diktira kupac. Prodaja se obavlja maloprodajom u ulici Džordža Vašingtona 54 i kroz veleprodaju širom Srbije.


Zastupa fabrike za proizvodnju procesne opreme u hemijskoj industriji (rektori za pesticide, obloženi staklenim emajlom) kao i kozmetičkoj industriji (homogenizatori, sušači).

Pored ovih osnovnih delatnosti osposobljen je za uvoz roba koja nalaze primenu u proizvodnji stočne hrane i mnogih drugih roba u domenu hemijske industrije.